Confidentialitate

Membrii echipei redactionale ai site-ului cunostinte.ro aloca un timp important elaborarii politicii de confidentialitate, ce este bazata pe oferirea unui mediu sigur si placut de navigare, iar anonimitatea vizitatorilor nostri este pusa pe primul plan.

Regulile site-ului nostru in aceasta privinta sunt expuse in randurile de mai jos, iar faptul ca accesati alte sectiuni ale cunostinte.ro este interpretat ca un acord total si neconditionat al politicii noastre de confidentialitate.

Site-ul utilizeaza un set de fisiere speciale, denumite cookies, ce culeg anumite date referitoare la obiceiurile pe care le aveti pe site-ul nostru. Astfel, vor fi monitorizate timpul petrecut pe site, care sunt sectiunile ce v-au interesat cel mai mult, ce tip de sistem de operare folositi si unde este acesta instalat si tipul conexiunii folosite.

Cokies-urile nu sunt destinate sa colecteze alte date din calculatoarele unde sunt instalate si nu afecteaza in alte moduri datele personale.

Datele obtinute cu ajutorul acestor fisiere ne vor fi de ajutor pentru diversificarea sectiunilor site-ului si a informatiilor continute de acestea.

Aceste fisiere pot fi refuzate prin modificare unor setari in browserul folosit sau prin refuz direct, atunci cand intrati pe site-ul nostru, insa in acest caz functionalitatea datelor oferite de cunostinte.ro poate fi afectata, iar site-ul este posibil sa nu functioneza la parametrii maximi.