Termeni si conditii

Politica de termeni si conditii ce este folosita de catre cunostinte.ro poate fi consultata mai jos. Aceasta este utilizata pentru a va asigura o navigare placuta si anonima. Acceptarea acestor termeni este considerata deplina si totala in momentul in care veti accesa orice pagina a site-ului nostru, iar in cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni sunteti somati sa parasiti de urgenta site-ul.

Informatiile afisate sunt destinate numai uzului propriu. Este total interzisa folosirea acestora in scop comerial, indiferent daca infomatiile sunt reformulate, trunchiate, sau reproduse in alte feluri sau de mediul in care sunt utilizate (online sau print clasic).

In cazul in care doriti sa folositi aceste informatii in alte scopuri, va rugam sa ne adresati o cerere si sa asteptati raspunsul nostru scris.

Informatiile noastre nu sunt adaptate cazurilor particulare, fiind de uz general. In cazul in care doriti sa folositi aceste informatii pentru cazuri particulare, va rugam sa va adresati in prealabil unor specialisti din domeniu.

Administratorul, editorii si cunostinte.ro nu pot fi trasi niciodata si in nicio situatie la raspundere pentru daunele ce ar putea interveni ca urmare a folosirii informatiilor de pe site, indiferent de locul si momentul aparitiei acestora.

Cunostinte.ro nu isi asuma su nicio forma raspunderea asupra informatiilor afisate pe site si a veridicitatii acesteia.