Cele mai bune locuri pentru a ne face cunostinte

Deseori ne-am pus intrebarea unde am putea sa mergem, sau care sunt site-urile cele mai potrivite pentru a ne face noi cunostinte. Ritmul trepidant de viata ne face de cele mai multe ori sa nu avem timpul necesar pentru o viata sociala foarte activa, iar astfel ne-am putea trezi fara niciun prieten.

Acest lucru ne va afecta foarte mult in perioada sarbatorilor sau a concediilor, in care toata lumea este impreuna cu familia si cu prietenii.

Nu am pretentia ca sunt un „guru” , dar sper ca randurile de mai jos va vor ajuta sa va gasiti noi cunostinte cat mai repede.

Locurile deschise sunt cele mai bune

Salile de sport sunt frecventate de foarte multe lume pentru a isi mentine conditia fizica, afectata de activitatile sedentare de peste zi. Aceasta este cea mai buna modalitate de a imbina placutul cu utilul, deoarece vom intalni oameni noi si vom avea grija si de sanatatea noastra.

Este recomandat sa ne alegem o perioada in care vom fi impreuna cu cat mai multi tineri foarte volubili, deschisi catre noi cunostinte.

Barurile si pub-urile pot fi de cele mai multe ori intimidante, dar sunt unele dintre cele mai populare locuri. Aici putem intra repede in vorba cu cel de langa noi, mai ales ca spiritele sunt mai deschise, pe baza consumului moderat de alcool. Astfel, subiectele de discutie se vor gasi mai repede, iar seara ne va fi mult mai placuta.

Discutiile cu vecinii pot fi o sursa de noi cunostinte. Un simplu „salut, ce mai faci?” ne poate aduce mai multi prieteni.

Evenimentele sociale nu sunt de evitat. Aici vom cunoaste multi oameni, din categorii sociale mult peste medie, iar acesta este unul dintre locurile unde oamenii sunt foarte deschisi si doresc sa isi faca noi cunostinte sau parteneri de afaceri.

Cunostintele incep intotdeauna cu pasi mici

Nu trebuie sa ne asteptam la rezultate spectaculoase „din prima” atunci cand ne dorim noi cunostinte. Acestea se fac in timp si incep cu un banal salut, peste care va trebui sa punem caramida peste caramida, daca ne dorim un prieten adevarat.

Evenimentele culturale fac parte dintr-o viata sociala bogata. Nu trebuie sa evitam acest tip de evenimente, deoarece astfel ne vom imbogati pe plan spiritual si vom avea oportunitatea de a intalni oameni noi.

Evenimentele profesionale sunt o sursa nesfarsita de noi cunostinte. Targurile, expozitiile sau seminariile profesionale se organizeaza periodic, iar oamenii merg la aceste evenimente intr-un numar foarte mare, pentru a isi face noi parteneri de afaceri. Acest lucru inseamna ca toti participantii vor veni si se vor prezenta, iar astfel vom fi evita capcanele mediului online, ce este plin de identitati false.

Astfel, persoanele de langa noi vor putea fi verificate amanuntit, iar noile cunostinte vor fi oameni cu care am discutat fata in fata.

Insasi plimbarea animalului de companie poate reprezenta o sursa de noi cunostinte. Oamenii ce impartasesc pasiuni comune vor interactiona mult mai repede, deoarece au subiecte comune de discutie, iar noile cunostinte incep intotdeauna cu pasi foarte mici.