Cunostinte online, cel mai usor mod de a ne face prieteni

Boala zilei de astazi este singuratatea, ce este cu atat mai mare cu cat slujba noastra ne solicita mai mult. Cunosc foarte multe persoane ce nu mai au timp pentru  o viata sociala activa, datorita unui sef „de cosmar”, sau a supraincarcarii de la locul de munca.

Senzatia de singuratate se simte cel mai tare in preajma sarbatorilor de iarna sau de Paste, atunci cand toate lumea are parte de o minivacanta, iar multi dintre noi nu au cu cine sa o petreaca.

Prietenii sunt numerosi in mediul online

Din fericire, tehnica ne vine inca o data in ajutor, datorita internetului. Acesta a devenit o prezenta indispensabila in viata noastra si ne este de mare ajutor in perioadele mai incordate din viata.

Site-urile pentru cunostinte online au devenit destul de numeroase si sunt foarte usor de gasit, iar un cont este cel mai usor de realizat, datorita interfetei prietenoase si facil de folosit.

In perioadele de sarbatori oamenii simt nevoia sa se cunoasca mai repede, pentru a petrece sarbatorile impreuna, iar aceasta este perioada in care conturile de pe site-urile de dating online cresc spectaculos. Multe dintre aceste site-uri raporteaza si un numar cu 25% mai mare de conturi ce sunt facute in preajma sarbatorilor.

Desi o mare parte din cei ce isi fac cont pe site-urile de cunostinte online au o varsta in jur de 40 de ani, in ultima perioada se remarca o tendinta de scadere a acesteia, iar varsta poate ajunge si pana la 18 ani.

Cei mai activi pe aceste site-uri sunt persoanele din Leu, Fecioara, Gemeni si Capricorn, dar indiferent de zodia acestora pentru fiecare sunt foarte importante etnia si religia potentialei cunostiinte.

Cunostintele cele mai bune sa fac in perioadele de sarbatori

Prieteniile trainice se leaga in imprejurari deosebite, asa ca sunt sanse mari ca si cunostinele din perioadele sarbatorilor sa fie de durata si sa lege prietenii pe viata.  Este insa foarte important sa avem grija cu cine ne intalnim, iar in prealabil sa cautam pe internet informatii despre acea persoana.

Desi minciunile sunt considerate partea cea mai deranjanta la un site de cunostinte, acestea pot avea si o parte buna. Astfel, posihologii au cazut de acord ca lucrurile asupra carora oamenii mint le dezvaluie adevarata personalitate.

Astfel, daca suntem tipul de oameni exuberabti, veseli si extrovertiti vom avea tendinta de a spune ca am avut mult mai putine cunostinte ca in realitate, iar acest lucru va putea fi detectat cu usurinta la prima intalnire.

Domeniul cunostintelor online a cunoscut o crestere exploziva in ultimul timp, ajungand sa valoreze peste un miliard de dolari pe an. Cu toate ca faciliteaza cunostinte si relatii ce pot dura destul de mult, aceste site-uri nu sunt total lipsite de pericole, deoarece de aici nu lipsesc agresorii sexuali si escrocii sentimentali, ce sunt in cautarea unor victime vulnerabile si foarte bogate.

In ciuda tuturor, un lucru este insa cert. Mediul online ne sta in permanenta la dispozitie si ne permite sa cunoastem un numar impresionant de persoane, cu care se pot lega prietenii de lunga durata.